Copic Ciao - Tea Orange

Cikkszám : E95
Kategória : Copic ciao filctollak
Ár1.595 Ft
Leírás

1db/ csomag. A két heggyel rendelkező COPIC Ciao Marker egyszerűen ideális iskolások, főiskolások, hobby-, profi-grafikusok és Manga-művészeknek.
A COPIC Ciao nagyszerűen alkalmas vázlatok, vagy kész reklámgrafikák elkészítésére egyaránt.
Pillanatok alatt nagyobb felületeket lehet kialakítani a középvastag vágott hegyével. Ecsethegyével pedig, finom részleteket dolgozhatunk ki az ecset jellegének megfelelően.
Az alkoholbázisú tintája nem maszatolja el a másológép, vagy lézernyomtató tonerét sem, így nyugodtan kiszínezhetjük.

Gazdaságos, alkoholbázisú, sokoldalú Marker-filctoll, felszerelve egy univerzálisan használható, középvastag,vágott- és egy ecsetheggyel.

COPIC filctollát nem kell eldobni, ha kifogyott a tinta, mert a COPIC VARIOUS INK utántöltővel akár 17-szer is utántöltheti. Az utántöltést segíti a flakonon található beosztás. Átlagban egy beosztásnak megfelelő mennyiség már elég is és újra használhatja filctollát. Ha ügyel a filctoll testén lévő színkódra, mindig a megfelelő tintával fogja utántölteni filctollát. Ez jelenti a felhasználónak a gazdaságosságot.


Az utántöltő színekből saját színárnyalatokat is alkothatunk, majd az üres filctollba betöltve alkalmazni tudjuk.

Ha szeretnéd ennek a színnek az utántöltőjét is megrendelni, akkor egyszerűen írd be a megrendelés megjegyzésébe a szín cikkszámát.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Fizess bankkártyával

sidebar modul

kkh cimke 300x86

Bevásárlókosár

A kosár üres

Kroki papír áruház

Sizzix

Sizzix rebrand logo low res

Facebook

Pentart

pentart

Badge 0530 126

Legfrissebb blogbejegyzéseink

×
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ